3 tipp a tökéletes Valentin-napért

02. 05.

Már évek óta álmodozunk a tökéletes Valentin-napról, de mindig valami tönkreteszi: telt ház van a kedvenc éttermünkben; mire végre helyet kapunk, órákig nem jön a pincér; a mellettünk ülő pár ízléstelenül romantikus; mi pedig feszengve esszük a diétánkba illő salátát, nehogy elrontsuk a kényelmetlenül feszítő ruhánk látványát. Felejtsük el a macerát! Segítünk, hogy az idei Valentin-nap valóban a szerelmes pillanatokról szóljon.

1. Otthon, édes otthon

Egy óra várakozás az asztalra, majd amikor végre sorra kerülünk, egy másik pár mellé ültetnek le, és az egész este feszengéssel telik – ugye, ismerős? Akármennyire romantikusnak tűnik is, Valentin-napon az éttermi látogatás gyakran türelemjáték. Válasszuk inkább idén a saját otthonunkat, rendeljük meg a kedvenc ételünket, nyissunk ki egy finom bort, és elfelejthetjük a zajos szomszédokat, hogy csak arra koncentrálhassunk, ami a legfontosabb: jól érezzük magunkat. 

2. Tiltsuk le a tiltólistát

Nincs is illúziórombolóbb látvány, mint amikor valaki étvágytalanul tologatja a salátaleveleket a tányérján, miközben epekedve nézi a szomszéd asztalon lévő gyönyörű steaket. Bár már több mint egy hónapja – többé-kevésbé sikeresen – betartjuk az újévi fogadalmakat, nem kell azt hinnünk, hogy egyből romokba dől, ha Valentin-napon egy kicsit csalunk, és hagyjuk elcsábítani magunkat. Legyen szó egy finom süteményről vagy egy nagyobb vacsoráról, egy napra felejtsük el a tiltólistánkat, és bátran kóstoljuk meg, amint megkívánunk. Ha nem arra fókuszálunk, mit nem szabad csinálni, sokkal jobban élvezzük az ünneplést is.   

3. Kényelmes és szexi

Már rég elhatároztuk, hogy elkápráztatjuk a szerelmünket egy vadonatúj, szexi bodyval, de az este végül azzal telik, hogy kényelmetlenül feszengünk? Válasszunk az alkatunkhoz illő komfortos darabokat! Például idén rendkívül divatosak a magasított derékrészes alsóneműk és melltartók. Ezek nemcsak trendik, de a kialakításuknak köszönhetően remekül hangsúlyozzák és formálják is az alakot. A Women’secret Valentin-napi kínálatában megtalálhatjuk a legújabb csipkés, áttetsző részletekkel kombinált, magasított fehérneműszetteket, amelyeket a márkától megszokott kényelmes szabás tesz még ellenállhatatlanabbá.