Ilyenek voltak a sztárok 15 évvel ezelőtt

02. 22.
Szerző: 
Címkék: 

A sztárokat is megfertőzte a Facebookon terjedő „vírus”, ezért ők is kiposztolták a 15 évnél régebbi fotóikat. És milyen jól tették! Végre megnyugodhatunk: ők is átéltek kellemetlen pillanatokat.

Sarka Kata, Hajdú Péter, Vajna Timi és Majka is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amelyben öt nap alatt öt, 15 évnél régebbi képet kell megosztani az illető múltjából. Sarka Katát valószínűleg még sosem láttuk (és nem is fogjuk) szemüvegben és bilifrizurával pózolni a fotósnak, azt viszont meg kell hagyni, hogy nagyon cuki kislány volt, később pedig tipikus 90-es évekbeli tinicsajjá cseperedett.

Férje, Hajdú Péter is beszállt a játékba, így végre kiderült, milyen volt a nagyszájú műsorvezető kisgyerekként. Péter azt sem hagyta ki, hogy rajongói megcsodálhassák tévés karrierje kezdetén, bónuszként pedig olyan fotót posztolt, amelyen a Brinkmann professzort alakító színésszel látható.

Vajna Timi már kislányként is olyan ügyesen pózolt, mint a mostani instagramos képeken. Majka14 éves kori képét nézve pedig csak annyit tudunk mondani: jól állnak neki az évek!