Katie Holmes és Jamie Foxx boldogabb, mint valaha

02. 14.

Meglehetősen ritkán mutatkozik együtt a hollywoodi álompár, akár azt is mondhatnánk, csodaszámba megy, ha készül róluk egy közös fénykép. Az azonban bizonyos, hogyha sikerül őket megörökíteni, garantáltan sugárzik a fotókról a boldogságuk.

Sajtóértesülések szerint Katie és Jamie is meglehetősen szoros napirend szerint él, elfoglaltságaik miatt viszonylag kevés időt is tudnak együtt tölteni, ezért minden pillanatot megragadnak arra, hogy boldogságukat megőrizzék. A pletykák szerint a tüzet Jamie tartja fenn, aki gyakran küld párjának huncut üzenetek akkor is, amikor kontinensek választják el őket egymástól.

Mint ismert, Katie Holmes viharos körülmények között vált el egykori férjétől, Tom Cruise-tól, akivel hat évig élt eleinte boldog, majd egyre kevésbé szeretetteljes házasságban. Az Oscar-díjas Jamie Foxx magánéletéről vajmi keveset lehet tudni, azt viszont szinte készpénznek veszi mindenki, hogy Katie és Tom válási megállapodásának értelmében egészen a közelmúltig nem mutatkozhattak nyilvánosan.