Legyél az idei nyár divatdiktátora!

07. 24.
Szerző: 
Címkék: 

Itt a kiruccanások és fesztiválozások szezonja, így végre kibontakoztathatod a divat iránti szenvedélyed. Ha szeretnéd felturbózni a megjelenésed, íme, pár tipp a Premier Outlettől, hogy mit érdemes beszerezned!

Hímzett felsők

Ha szeretnéd, hogy minden szem rád szegeződjön, válassz egy izgalmas, hímzett virágmintás darabot! Nem csak azért szuper, mert elegáns, nőies megjelenést ad, hanem mert könnyen kombinálhatod szoknyával vagy egyszínű rövidnadrággal.

Hátizsák

Az idei év vitathatatlan kedvence lesz a kényelmes és praktikus hátitáska, amelybe minden fontos dolog belefér, akár kirándulni, akár fesztiválozni mész.

Crop top

Akár nyaralni, akár fesztiválozni készülsz, a crop top kötelező darab. Szerezz be egy divatos topot, és kombináld egy magas derekú ceruzaszoknyával, egy izgalmas kalappal és egy óriási napszemüveggel!

Bandana

Cseréld le a nyakláncot egy egyedi bandana kendőre! Választhatsz egyszínűt, pöttyöset vagy csíkosat, a lényeg, hogy passzoljon a szettedhez. Ha pedig szereted az igazán egyedi megoldásokat, hajdíszként is viselheted!