A magyar élvonal a VOLTon

02. 07.
Szerző: 
Címkék: 

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon. 

Nézzük a mostani listát, ABC sorrendben. Eszerint a Telekom VOLTra érkeznek – a korábban bejelentett TankcsapdaHalott PénzMajka & CurtisKowlasky meg a Vega, a Bagossy Brothers CompanyIrie MaffiaAWSSupernem sor mellé - a következő hazai bandák és előadók: 30YAndroAnna & The BarbiesBëlgaBohemian BetyarsBrainsByeAlex és a SleppCloud 9+CsaknekedkislányDublicErik Sumo BandEsti KornélFish!Follow The FlowFran PalermoGanxsta Zolee és a KartelHorváth TamásJumodaddyKiscsillagKrúbiLazarvs, Lotfi BegiMargaret IslandPaddy &The RatsPéterfy Bori & Love BandPunnany MassifRicsárdgírRoadSzabó Balázs BandájaVad Fruttik valamint a Wellhello

Az idei Telekom VOLTon természetesen helyet kapnak majd a Nagy-Szín-Pad!2020jelöltjei valamint a DAL 2020 győztese. A Magenta Színpadon az első napon Tesco Disco fejezi be az estét, míg a fesztivált egy fergeteges Necc Party zárja majd.