Magyar tervező munkája 2017 legnépszerűbb esküvői ruhái között

01. 25.

Egy Daalarna ruha is bekerült a 2017-es év legnépszerűbb esküvői ruhái közé az egyik legnívósabb esküvői magazin, a Hello May gyűjtésében. A nemzetközi toplistán Benes Anita alkotása olyan ismert márkák mellett szerepel, mint a Chloe, a Victoria Beckham vagy a Rue de Seine.

A Hello May gyűjtésében szereplő Daalarna kreációt egy ausztrál menyasszony rendelte meg a Daalarna sydney-i partnerszalonja, a Hope X Page közreműködésével. A menyasszony, Courtney esküvője annyira elnyerte a Hello May szerkesztőinek tetszését, hogy egy külön anyagban is bemutatták a nagy napjukat.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen elismert esküvői magazin toplistáján szerepelhet a Daalarna. Courtney csipke és tüll ruhája a Ballet kollekciónk egyik népszerű modellje alapján készült, a menyasszony egyedi kéréseivel kiegészítve” – meséli Benes Anita.

A Hope X Page szalon a Daalarna legelső külföldi viszonteladója. 2014-ben rendelték meg az első Daalarna mintakollekciót frissen nyílt üzletükbe és azóta is nagyon népszerűek náluk Benes Anita munkái.

Daalarna világszerte immáron több mint 35 nemzetközi partnerszalonnal büszkélkedhet olyan nagyvárosokban, mint Sydney, New York, Los Angeles, Hong Kong vagy London. A nemzetközi nyitás óta eltelt három év alatt 12 ország esküvői ruhaszalonjába kerültek be Benes Anita kreációi, akit tavaly az Ernst & Young – Az Év Üzletembere gálán is díjaztak.