Müller Attila extrém esküvőn vette el Zoét

06. 02.

Szokatlan esküvőn kelt egybe Müller Attila és kedvese, Zoé. Két és fél év boldog együttlét után meglepő jelmezekben, hatalmas vendégsereg előtt mondták ki egymásnak a boldogító – cérnahangú – igent.

A népszerű műsorvezető és párja cseppet sem követték a hagyományokat, különleges jelmezben, Lara Croft, Darth Vader és Minnie-egér társaságában fogadtak örök hűséget egymásnak.  A lánykérés hatalmas meglepetésként érte Zoét, mivel a házasság eddig szóba került közöttük: „Kicsit sem számítottam a lánykérésre, de nem volt mit átgondolni, Atti mindennél és mindenkinél fontosabb a számomra, azonnal igent mondtam, annak ellenére, hogy az esküvő megszervezésére csupán három hét állt rendelkezésre. Úgy gondoltuk, a spontán bulik a legjobbak és ennyi idő is elegendő lesz nekünk. Mindkettőnk családja nyitott és kedves, de eddig még nem volt alkalmuk találkozni. Ez volt a tökéletes lehetőség, hogy összeismerkedjenek. Valójában sokkal könnyebb dolgunk lett volna, ha nem akarunk valami nagyon extrémet alkotni” - mesélte Zoé.

Különlegességekből valóban nem volt hiány, Zoé smaragdzöld, a Gyűrűk Ura mintájára megalkotott tünderuhája egyszerre volt extrém és szexi, amire mindenki azonnal felfigyelt. Az esküjük sem hagyományos módon zajlott, héliumos lufit szívva, cérnahangon vallottak egymásnak szerelmet a jelmezes vendégsereg előtt, a nyitótáncuk helyett pedig egy különleges produkcióval készültek, amit a ma esti Négy Esküvő című műsor adásában be is mutatnak. „A mi nagy napunk egy szédületes jelmezes ZoTTi party! Örök emlék marad, ahogy Lara Croft, Tigris és Darth Vader táncol a vendégmenyasszonyokkal Minnie-egérrel, egy boszorkánnyal és Szörnyellával. Hálásak vagyunk a sorsnak azért, hogy ilyen fantasztikus emberek vesznek minket körül. A család, a rokonok, a barátok, mind nagyon jó arcok. Nálunk például nem volt dekoros és esküvőszervező, a családdal együtt oldottunk meg mindent. Az pedig, amit a lagziban műveltek, frenetikus!”- mesélte nevetve Attila.