Palvin Barbi bepasizott

09. 14.

Pontot tett a találgatások végére Palvin Barbi. Az Instagramon osztott meg friss kapcsolatáról fotókat, a képen azonban oldalán nem Lewis Hamilton és nem is Dzsudzsák Balázs látható. A 23 éves modell nyár elején még a magyar válogatott labdarúgóval flörtölt a VOLT Fesztiválon, később pedig több képet is posztoltak közös programjaikról. Korábban rendre a világsztár autóversenyzővel hozták hírbe gyakori találkozásaik miatt, most azonban úgy tűnik, mégis azoknak volt igazuk, akik azt állították, hogy csupán barátság van a csinos modell és a sportolók között.

A közösségi oldalra feltöltött képek szerint a szépséges magyar szupermodell párja nem más, mint Julian Perretta, 28 éves dalszerző-énekes, akinek legismertebb száma a Miracle, az I Cry és a Tied Up. A képek tanúsága szerint valóban egymásra talált a két fiatal, hiszen az egyiken kéz a kézben hagynak el egy menő szórakozóhelyet, a másikon pedig csókolóznak.

Barbi hivatalosan még nem nyilatkozott a kapcsolatáról, nem erősítette meg a fotók utalásait, mi azonban bízunk abban, hogy ezzel véget érnek a modell szingliévei.