Rolling Stones és David Bowie a Trip Hajón!

09. 02.
Szerző: 

Stones és Bowie rajongók figyelem! Két kiváló zenekar, kultikus dalok és egy remek helyszín: minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. A Stoned és a Bowies Keep Swinging tribute zenekarokat most először hallhatjuk egy színpadon zenélni.

„A két együttes még sohasem játszott együtt, de azt gondoljuk, hogy vannak átfedések a rajongótáborok között. Közös meglepetéssel is készülünk, de ez egyelőre maradjon meglepetés…” – meséli Kőváry Péter a Stoned frontembere, aki azt is elárulta, hogy a Dancing in the ship koncert neve az 1985–ös Bowie és Jagger közös slágerre utal (https://www.youtube.com/watch?v=HasaQvHCv4w). A két világsztár között egy időben szorosabb kapcsolat volt. „Azt tudni lehet, hogy ’70-es években Bowie és Jagger egy ideig együtt éltek. Nyilván ez a kapcsolat kihatott az egész életükre, a dal is ennek az eredménye.”  - folytatja Kőváry Péter.

A zenekarok már nagyon készülnek a koncertre. A Stoned énekese egyenesen úgy fogalmazott, hogy bandaháború lesz, így az egészséges verseny szellemében arra gyúrnak, hogy ők vigyék el a pálmát az este. Nevetve reagál erre Bátor Bence a Bowies Keep Swinging dobosa: „Majd meglátjuk, kié lesz az a pálma… Természetesen a közösen előadott dalokat előre egyeztetjük és ezekre közös próbát is szervezünk. Modern, internettel átszőtt világ ide vagy oda, azért ezt például Skype-on nem lehet csinálni. Ez élő zene!” 

Rolling Stones és Davie Bowie tribute koncert - Dancing in the ship

2019. szeptember 27. 19:00 óra

Trip Hajó (Budapest Szilágyi Dezső tér 2-es móló, 1011)