Sztárkismamák szettjei

06. 04.
Szerző: 
Címkék: 

Ha babát tervezel, vagy úton van a csöppség, akkor talán már gondolkoztál azon, hogy egy idő után meg kell ejtened a kismama-ruhatár kialakítását. De milyen szetteket viselj, és mik azok a divat bakik, amiktől mindenképpen óvd meg magad? Most mindkettőre mutatunk néhány példát a sztárvilágból.

Tedd - Angelina Jolie

A feketével egyszerűen nem lehet mellélőni, ami várandósan is igaz. Ezt Angelina Jolie jól tudja, sőt azt is, hogy egy visszafogott, sötét színű szetthez egyszerű frizura és natúr smink dukál. Ha nem a kedvenced a fekete és szeretnéd színekkel, mintákkal feldobni a szerelésedet, válassz egy-két színes kiegészítőt, mondjuk világos színű cipőket és egy virágos táskát.

Ne tedd – Tori Spelling

A híresség olykor elfelejtette, hogy kisbabát vár, nem pedig azzá kell változnia. Terhessége során számos olyan szettet viselt, amik vagy túldíszítettnek – ezáltal ízléstelennek – tűntek, vagy olyannak, mintha Tori visszatért volna kislánykorába és akkori kedvenc ruháit aggatta volna magára. Ha babát vársz, törekedj az egyszerű és természetes hatás elérésére: ruhák, hajviselet és smink tekintetében is. Meglásd, a kevesebb több – és sok bókot ér majd neked!

Tedd – Claudia Schiffer

Várandósságai alatt a német szupermodell maga volt a tökéletesen öltözködő kismama - bárhol jelent meg, mindig kifogástalanul festett. Egy interjúban meg is kérdezték az akkor harmadik gyerekét váró sztártól, mi a titka? Így felelt: „Semmi különös, csak egy-két számmal nagyobb holmikat vásárolok és kerülöm a zsákruhákat.” Egyszerű és nagyszerű, ugye?

Ne tedd – M.I.A.

Persze attól még, hogy valaki babát vár, nem kell egyből túl komolyan vennie magát, de azt sem javasolnánk, hogy M.I.A. stílusát követve lépj az utcára. Tudjuk, hogy nem is tennéd, sőt, így talán még jelmezbálba se mennél el. Hiszen kinek is tetszene egy sztriptíztáncosnak öltözött, terhes katicabogár?!

Tedd – Heidi Klum

Negyedik terhessége során Heidi Klum bebizonyította, hogy egy kismama is lehet sikkes és nagyon csinos. A szupermodell több holmiját méretre igazíttatta, így például azokat az estélyi ruhákat, amikben a világ nem győzte csodálni, mennyire jól néz ki. Heidi ráadásul azt is pontosan tudja, milyen smink és frizura illik egyes alkalmakhoz: amikor meg kellett jelennie valahol, elegáns hátrafogott fürtöket csináltatott magának, de amikor otthon volt, inkább csak leengedte, vagy copfba fogta a haját.

 

Ne tedd – Halle Berry

Bár terhességei során Halle Berry többször volt csinos és szép, mint ízléstelen kismama, azért olyan képeket is láttunk róla, amikor stílusbakikat követett el. Előfordult nála, hogy tinilányos copffal próbálta játékossá tenni a megjelenését, amitől a legtöbben szimplán zavarba jöttek, de olyan is volt, hogy túl sokat mutatott magából. Sőt, a kettő olykor együtt fordult elő, amitől minden kismamát óva intenénk.